Aangesloten bij

 

Eilers & Danieli financieel adviseurs heeft de kwaliteit van advisering hoog in het vaandel staan, daarom zijn wij lid van een aantal belangrijke brancheorganisaties en verenigingen. Tevens zijn wij in het bezit van de verplichte vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).
AFM


Eilers & Danieli financieel adviseurs heeft vergunningsnummer 12010681 bij de AFM (Autoriteit Financiële Markten).  Hier vindt u onze vermelding in de registers van de AFM. Het is wettelijk verboden om het logo van de AFM te voeren. 

Eilers & Danieli financieel adviseurs beschikt over gediplomeerde Erkend Hypotheekadviseurs. Dit houdt in dat onze hypotheekadviseurs de studie Erkend Hypotheekadviseur hebben gevolgd en het examen met goed gevolg hebben afgelegd. Door deze erkenning hebben zij de benodigde kennis en kunde in huis om tot een passend hypotheekadvies te komen. 


Het is voor de Erkend Hypotheekadviseurs tevens verplicht om jaarlijks de ‘Permanente Educatie’ te volgen, om zo van alle veranderingen en vernieuwingen op de hoogte te blijven en op deze manier het kwaliteitsniveau te garanderen. De Erkend Hypotheekadviseur heeft een eigen erkenning met bijbehorend nummer, deze is te verifiëren op de site Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Onze Erkende Hypotheekadviseurs zijn Marcel Eilers (16966) en Gilian Danieli (16965). 
Eilers & Danieli financieel adviseurs is aangesloten bij het KiFiD (Klachteninstituut Financiële Diensten).


Taak en doelstelling van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KIFID) is om u, als consument, één loket te bieden voor de beslechting van (dreigende) conflicten met financiële dienstverleners. U kunt hierbij denken aan de productgroepen beleggingen, verzekeringen, hypotheken, financieringen, overige bankproducten en gemengde producten. Hier vindt u de link naar de website van het KiFiD.


Ons aansluitnummer bij KiFiD is 300.007033
Eilers & Danieli financieel adviseurs beschikt over een BAVAM, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Deze verzekering is verplicht voor financieel adviseurs. Hiermee zijn wij verzekerd voor eventuele schade die voortvloeit uit aansprakelijkheid vanuit ons beroep.
Eilers & Danieli financieel adviseurs is ingeschreven in de Kamer Van Koophandel te Enschede onder nummer 06074356.