Particuliere verzekeringen   |    Hypotheken   |    Financieringen   |    Pensioenen   |    Zakelijke verzekeringen   |   

Eilers & Danieli financieel adviseurs


Reeds sinds 1950 zijn wij vanuit Enschede actief in hypotheken en verzekeringen en gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk financieel advies op diverse vakgebieden zoals particuliere en bedrijfsmatige verzekeringen, hypotheken, financieringen, zorgverzekeringen en pensioenen.

Integraal adviseren is een nieuwe term in de financiële dienstverlening. Dit houdt in dat wij de financiële positie van de klant in zijn totaliteit in kaart brengen en vervolgens een analyse maken. Op basis daarvan wordt een volledige financieel advies uitgebracht.

Eilers & Danieli financieel adviseurs staat garant voor jarenlange ervaring, de meest uitgebreide vakdiploma's en kwalificaties en een uitgebreid assortiment aan verzekeraars en banken. Op deze website vindt u informatie over de door ons aangeboden diensten en producten. Deze zijn opgedeeld in diverse segmenten zoals u kunt vinden in ONZE DIENSTEN via het hoofdmenu of via de voorpagina.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt telefonisch contact met ons opnemen op nummer 088-6050400 of mail ons via het offerteformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.