Financieringen

Doorlopend Krediet   |    Persoonlijke Lening   |    WOZ Krediet   |    Financial Lease   |    Folders financieringen   |   


Financieringen


Het kan gebeuren dat u voor een grote uitgave staat, zoals een auto, keuken of een verbouwing, maar dat u hiervoor zelf niet voldoende geld heeft gespaard. Indien u voor uw werk bijvoorbeeld afhankelijk bent van een auto is het erg vervelend als deze wegvalt. Maar wat als u hiervoor niet het geld achter de hand heeft? Een lening kan dan uitkomst bieden. Maar wat is de beste financiering in uw situatie? Geld lenen is een uitkomst, maar kost ook geld. U betaalt namelijk naast de aflossing ook rente. 

Wanneer u geld wilt lenen kunt u bij ons terecht, wij zijn één van de 150 PKB'ers (Professionele Krediet Bemiddelaars) in Nederland en bemiddelen voor de grootste en bekendste geldverstrekkers van Nederland (zie de logo's onderaan deze pagina).

Hoeveel geld u maximaal kunt lenen hangt niet alleen af van uw inkomen, maar ook van uw maandelijkse lasten en verplichtingen. Op basis van deze gegevens kunnen wij het maximale bedrag voor u berekenen wat u verantwoord kunt lenen, want het is natuurlijk verstandig om wat financiële ruimte over te houden voor eventuele tegenvallers. Verstandig lenen houdt in dat u goed op de hoogte bent van alle mogelijkheden, risico’s en kosten die het afsluiten van een lening met zich meebrengen. Bij mogelijkheden kunt u denken aan een leenvorm met een vaste of variabele rente en met een vaste of een variabele looptijd. Bij risico's kunt u denken aan wat er met het krediet gebeurd als één van beide partners komt te overlijden of wanneer iemand arbeidsongeschikt of werkloos wordt. 

Door de vele ‘snelle’ online aanbieders van tegenwoordig worden risico’s vaak te weinig belicht en is het lastig om duidelijkheid te krijgen over waar u de laagste rente kunt krijgen. Eilers & Danieli Financieel Adviseurs helpt u bij het vergelijken van de aanbieders en zorgt voor de goedkoopst mogelijke lening, specifiek afgestemd op uw situatie, nu én in de toekomst!

Kortom voor een goed financieringsadvies kunt u met een gerust hart ons kantoor in Enschede in de arm nemen om zo geen onnodige risico's te lopen. Voor meer informatie over financieringen of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-6050400, of een e-mail sturen naar info@eilers-danieli.nl.