Hypotheekadvies   |    Lineaire Hypotheek   |    Annuïteitenhypotheek   |    Spaarhypotheek   |    Bankspaarhypotheek   |    Traditionele Levenhypotheek   |    Moderne Levenhypotheek   |    Hybridehypotheek   |    Beleggingshypotheek   |    Aflossingsvrije Hypotheek   |   

Hypotheken


Een huis kopen is een grote stap. Of u nu starter bent op de woningmarkt of doorgroeit naar een ander huis. Bij het aangaan van een hypotheek zijn een behoorlijk aantal aspecten van belang, een hypotheekadvies is als een maatpak, het moet bij u en uw leven passen, ook met het oog op de toekomst. U kunt erop vertrouwen dat u bij Eilers & Danieli financieel adviseurs in Enschede altijd passend hypotheekadvies bij uw persoonlijke situatie krijgt.

Aspecten zoals hypotheekvorm, renteaftrek, rentevast periode, looptijd hypotheek, risico's en niet te vergeten uw pensioen zijn essentieel want een hypotheek gaat u voor een lange termijn aan. Daarom is het zo belangrijk om deze zaken samen met onze hypotheekadviseur te bespreken om zo tot een passend advies te komen.
 
De markt onderscheidt een behoorlijk aantal hypotheekvormen waaronder de aflossingsvrije hypotheek, levenhypotheek, annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, spaarhypotheek en bankspaarhypotheek. Uiteraard is het meestal ook mogelijk een combinatie van verschillende hypotheekvormen te nemen.

Heeft u al een hypotheek maar verandert er iets in uw situatie? Ook hierin kunnen we u adviseren en de gevolgen voor u in kaart brengen.

Loopt je rentevaste periode bijna af of ben je van plan een nieuw huis te kopen? Dan kun je je hypotheek oversluiten. Dit betekent kort gezegd dat je jouw huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit, bij je huidige of een andere geldverstrekker.Ook als je al een hypotheek hebt en je je maandlasten wilt verlagen kan het oversluiten van je hypotheek financieel heel aantrekkelijk zijn. Doordat de rente momenteel zo laag is, is dit voor jou wellicht een goed moment om je hypotheek over te sluiten en daarmee je maandlasten te verlagen.

Indien je wil overstappen op het moment dat je rentevast periode afloopt hoef je geen boeterente te betalen. In andere gevallen kan het zijn dat er wel sprake is van een boeterente bij oversluiten, maar het kan toch zijn dat deze kosten opwegen tegen het voordeel van de lage rente.

Benieuwd of je kunt besparen op je hypotheek? Wij kunnen je hierin adviseren!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken voor onafhankelijk hypotheekadvies, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-6050400 of een e-mail sturen naar info@eilers-danieli.nl.