Zakelijke verzekeringen

De ondernemer   |    De onderneming   |   

Zakelijke verzekeringen


Zowel ondernemer als onderneming lopen financiële risico’s op verschillende terreinen binnen en buiten uw onderneming.

We kunnen daarin een onderscheid maken tussen de risico's die de ondernemer zelf loopt als persoon en natuurlijk de risico's die de onderneming loopt. De risico's van de onderneming kunnen als deze niet goed zijn afgedekt weer ernstige gevolgen hebben voor de ondernemer.
 
Voor zowel de eenmanszaak, V.O.F (Vennootschap Onder Firma) als B.V. (Besloten Vennootschap) is het belangrijk om te weten welke risico’s u en uw onderneming lopen en daarom een goed advies op maat te krijgen.
 
Eilers & Danieli financieel is al tientallen jaren actief op deze markt en is een solide partner op het gebied van zakelijke verzekeringen.
Doordat zakelijke verzekeringen maatwerk zijn bieden wij deze verzekeringen niet online aan en zullen wij eerst een afspraak met u maken om uw bedrijfsrisico’s te inventariseren. Eén verkeerd advies kan de toekomst van u en uw onderneming ernstig in gevaar brengen.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het vinden van de juiste parten op het gebied van boekhouden en accountancy.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-6050400 of een e-mail sturen naar info@eilers-danieli.nl.