Bedrijfsautoverzekering

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Bedrijfsautoverzekering

Offerte aanvragen

Uw (bedrijfs)auto is met de  zakelijke autoverzekering bij ons in goede handen. Wij werken met een groot aantal verzekeraars zodat wij de in uw geval beste verzekering kunnen aanbieden. Met beste bedoelen wij de beste prijs / kwaliteit verhouding. De premie is altijd inclusief onze dienstverlening. Deze bestaat uit hulp bij het afsluiten van de verzekering, communicatie met de verzekeringsmaatschappij, controleren van de verzekeraar en natuurlijk het regelen van uw schade! Bij schade kunnen wij u tevens gratis vervangend vervoer aanbieden.
 
U kunt kiezen uit een drietal dekkingsvormen:

WA (de verplichte wettelijke aansprakelijkheidsverzekering):

Deze verzekering regelt en vergoedt de schade die u met uw auto aan een derde toebrengt. Het enige dat u hoeft te doen is het schadeformulier invullen en wij regelen de rest voor u. In binnen en buitenland. Deze verzekering kan onder andere worden uitgebreid met rechtsbijstandsverzekering, ongevallen verzekering en/of schadeverzekering voor inzittenden.

WA Extra (Beperkt of Mini Casco):

Naast bovengenoemde dekking wordt ook uw eigen schade vergoed indien deze het gevolg is van brand, diefstal, stormschade, enzovoorts. De zogenaamde botsschades zijn niet verzekerd. Onder deze verzekering valt ook ruitschade en vandalisme.
Deze verzekering kan onder andere worden uitgebreid met rechtsbijstandsverzekering, ongevallen verzekering en/of schadeverzekering voor inzittenden.

WA Casco (All Risk):

Deze verzekering vergoedt alle schade aan anderen maar ook aan uw voertuig. Alleen indien u onder invloed van alcohol of zonder geldig rijbewijs aan het verkeer deelneemt is er geen dekking, uiteraard is opzet uitgesloten. Meestal is er een eigen risico van toepassing op de polis. Deze verzekering kan onder andere worden uitgebreid met rechtsbijstandsverzekering, ongevallen verzekering en/of schadeverzekering voor inzittenden.

Share our website