Pensioenen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Pensioenen

Offerte aanvragen

Pensioen is voor velen een onbekend terrein aangezien de werkgever of de bedrijfstak meestal de voorziening treft en de opbouw hiervan vaak onduidelijk is in het Universeel Pensioen Overzicht (UPO).
 
Ook zijn jongere mensen vaak niet met hun oudedagsvoorziening bezig daar dit vaak voor hen nog een ver van mijn bed show is.
 
Het is van groot belang om vroegtijdig te weten welke inkomsten en welke lasten u heeft en wat uw wensen zijn wanneer de pensioendatum bereikt wordt aangezien het vroeg constateren van een 'pensioenprobleem” nog leidt tot een betaalbare oplossing. Des te later het eventuele kapitaal opgebouwd dient te worden des te duurder het wordt.
 
Wij maken een pensioenanalyse waarin alles wordt meegenomen van uw inkomen tot lasten van uw vermogen (o.a. eigen woning) tot schulden (o.a. hypotheek) vanaf uw pensioendatum zodat u met een gerust hart de toekomst tegemoet kunt zien en u niet een aantal jaren voordat u met pensioen gaat uw dromen in duigen ziet vallen.
 
Voor een goede pensioenanalyse bent u bij Eilers & Danieli financieel adviseurs aan het goede adres.
 
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-6050400 of een e-mail sturen naar info@eilers-danieli.nl.