Inboedelverzekering

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Inboedelverzekering

Offerte aanvragen

Met een inboedelverzekering zorgt u ervoor dat de schade die ontstaat aan uw particuliere inboedel ofwel hersteld kan worden, ofwel dat u de beschadigde zaken nieuw kunt aanschaffen.
 
Soms is het lastig te bepalen of iets onder de inboedelverzekering of de opstalverzekering valt. Dit is simpel uit te leggen: onder de inboedelverzekering valt alles wat opgepakt en meegenomen kan worden als u gaat verhuizen. Alles wat daarentegen vast zit aan het huis en wat niet meegenomen kan worden zonder het te beschadigen valt onder de opstalverzekering.
 
Het bedrag dat u met de inboedelverzekering dient te verzekeren is dan ook het bedrag dat nodig is wanneer u alle inboedel opnieuw zou moeten aanschaffen. Dit bedrag is eenvoudig en doeltreffend te bepalen met behulp van de inboedelwaardemeter. Elke verzekeraar heeft zijn eigen inboedelwaardemeter. Deze inboedelwaardemeter geeft een grove schatting van de aanwezige inboedel en daarmee het te verzekeren bedrag. De inboedelwaardemeter biedt tevens vijf jaar lang garantie tegen onderverzekering.
 
Daarnaast bieden de meeste verzekeraars tegenwoordig een buitenhuis dekking of een dekking voor schade aan elektronica zaken die zich buiten het huis bevinden.
 
Voor meer informatie over het afsluiten van een inboedelverzekering of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 088-6050400 of een e-mail sturen naar info@eilers-danieli.nl. Wij kijken dan samen met u welk product het beste past bij uw situatie en uw wensen.