Hypotheekadvies

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Hypotheekadvies

Een eerste huis kopen of van hypotheek veranderen? Goed en deskundig hypotheekadvies is dan belangrijk. Bij Eilers & Danieli financieel adviseurs in Enschede bent u verzekerd van betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies. Eilers & Danieli financieel adviseurs beschikt over gediplomeerde Erkend Hypotheekadviseurs. Dit houdt in dat onze hypotheekadviseurs de studie Erkend Hypotheekadviseur hebben gevolgd en het examen met goed gevolg hebben afgelegd. Door deze erkenning hebben zij de benodigde kennis en kunde in huis om tot een voor u passend hypotheekadvies te komen.

Een huis kopen is een grote stap. Of het nu gaat om je eerste huis of een volgend koophuis omdat u groter of juist kleiner wilt gaan wonen. U kunt kiezen uit verschillende soorten hypotheken. Maar welke is nu de juiste voor u? Belangrijk is dat de hypotheek bij u past, niet alleen nu maar ook in de toekomst. U kunt er van op aan dat wij u altijd een passend hypotheekadvies geven waarin al deze zaken worden meegenomen en goed wordt gekeken naar uw situatie en uw bestedingsruimte zodat u zich ook in de toekomst geen zorgen hoeft te maken over uw hypotheek.

Betaalt u direct voor ons hypotheekadvies? Een eerste kennismakingsgesprek van ca. 1 uur is kosteloos. Tijdens dit gesprek bespreken we samen met u uw wensen en plannen en tijdens dit gesprek kunnen we u vertellen wat we voor u kunnen betekenen. Kunnen wij voor u aan de slag? Dan betaalt u na het eerste gesprek een vast bedrag aan advieskosten. Wij geven u deze kosten vooraf door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Heeft u al een hypotheek maar verandert er iets in uw situatie? Ook hierin kunnen we u adviseren en de gevolgen voor u in kaart brengen.

Loopt uw rentevaste periode bijna af of bent u van plan een nieuw huis te kopen? Dan kunt u uw hypotheek oversluiten. Dit betekent kort gezegd dat u uw huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypotheek afsluit, bij uw huidige of een andere geldverstrekker. Ook als u al een hypotheek heeft en u uw maandlasten wilt verlagen kan het oversluiten van de hypotheek financieel heel aantrekkelijk zijn. Doordat de rente momenteel zo laag is, is dit voor u wellicht een goed moment om uw hypotheek over te sluiten en daarmee de maandlasten te verlagen.

Indien u wilt overstappen op het moment dat uw rentevast periode afloopt hoeft u geen boeterente te betalen. In andere gevallen kan het zijn dat er wel sprake is van een boeterente bij oversluiten, maar het kan toch zijn dat deze kosten opwegen tegen het voordeel van de lage rente.

Benieuwd of u kunt besparen op uw hypotheek? Wij kunnen u hierin adviseren!

Een eerste hypotheekadvies kennismakingsgesprek plannen? Neem dan contact met ons op of bel ons kantoor in Enschede 088 – 6050400. Voor meer informatie over onze tarieven klikt u hier.

De Erkend Hypotheekadviseur heeft een eigen erkenning met bijbehorend nummer, deze is te verifiëren op de site Stichting Erkend Hypotheekadviseur.