Algemeen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Algemeen

Reeds sinds 1950 zijn wij gevestigd in Enschede. Vanuit Enschede zijn wij actief in hypotheken en verzekeringen en gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk financieel advies op diverse vakgebieden zoals particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen.

Integraal adviseren is een nieuwe term in de financiële dienstverlening. Dit houdt in dat wij de financiële positie van de klant in zijn totaliteit in kaart brengen en vervolgens een analyse maken. Op basis daarvan wordt een volledige financieel advies uitgebracht.

Eilers & Danieli financieel adviseurs staat garant voor jarenlange ervaring, de meest uitgebreide vakdiploma's, kwalificaties én een uitgebreid assortiment aan verzekeraars en banken. Op deze website vindt u informatie over de door ons aangeboden diensten en producten. Wij stellen uw wensen en behoeftes centraal en kunnen u daarom het beste persoonlijke financieel advies geven.

Vragen of een afspraak?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Enschede 088-6050400 of mail ons via het offerteformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Share our website