Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Al sinds 1950 zijn wij vanuit Enschede actief en gespecialiseerd in het geven van onafhankelijk financieel advies op het gebied van hypotheken, financieringen, particuliere- en zakelijke verzekeringen en pensioenen.

Eilers & Danieli financieel adviseurs staat garant voor jarenlange ervaring, de meest uitgebreide vakdiploma's, kwalificaties en een uitgebreid assortiment aan banken en verzekeraars. Wij hebben geen contractuele verplichtingen met banken of verzekeraars en adviseren en bemiddelen dus altijd volledig objectief en onafhankelijk. Jouw belang staat bij ons dus altijd voorop. We brengen altijd je totale financiële positie in kaart en brengen een volledig financieel advies uit, hierbij houden we rekening met je situatie nu en in de toekomst. Met deze integrale aanpak onderscheiden wij ons van andere financieel adviseurs.

Wij stellen je wensen en behoeftes centraal en kunnen je daarom het beste onafhankelijke financieel advies geven, in begrijpelijke taal én afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Vragen of een afspraak? Ons team staat voor je klaar!

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Je kunt telefonisch contact opnemen met ons kantoor in Enschede 088-6050400 of mail ons via info@eilers-danieli.nl of het afspraakformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.