Horecaverzekering

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Horecaverzekering

Offerte aanvragen

Als u een horecagelegenheid runt als ondernemer dan heeft u een horecaverzekering nodig. De horecaverzekering bestaat uit een speciaal samengesteld verzekeringspakket. Hoewel elk bedrijf anders is, lopen horecabedrijven vergelijkbare risico’s. Eilers & Danieli financieel adviseurs is volledig op de hoogte van de verzekeringen die u nodig heeft.

 
Niet alle verzekeraars verzekeren horecagelegenheden. Dit is een specifiek op maat gemaakt verzekeringspakket. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan koelschade als gevolg van stroomuitval, diefstal van geld of inventaris, aansprakelijkheid voor schade of letsel, of brandschade in een gelegenheid waar met open vuur wordt gewerkt. Hiervoor kunnen wij u, uiteraard in nauw overleg met u en na een bezoek aan uw onderneming, een maatpakket aanbieden.
 
Heeft u vragen of wilt u een horecaverzekering afsluiten, dan kunt telefonisch contact met ons opnemen op nummer 088-6050400 (Enschede), of mail ons via het offerteformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Share our website