Lichtreclameverzekering

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Lichtreclameverzekering

Offerte aanvragen

Een prachtig pand met uw ondernemingsnaam op de gevel, daar heeft u veel tijd, energie en geld aan besteedt. Het is het visitekaartje van uw bedrijf. Zoals u weet is het niet goedkoop uw gevel de gewenste uitstraling te geven en is lichtreclame aan uw pand schadegevoelig. Daarom is het belangrijk om uw lichtreclame goed te verzekeren.
 
Met een lichtreclameverzekering kunt u uw lichtreclame verzekeren. Of de lichtreclame nu buiten aan de muur of op het dak van uw pand bevestigd is, of als los object in uw bedrijfspand aanwezig is. De lichtreclameverzekering biedt een bredere dekking dan uw opstalverzekering.
 
Met de lichtreclameverzekering bent u verzekerd tegen beschadiging van uw installatie als gevolg van bijvoorbeeld bijzondere weersomstandigheden of vandalisme. Ook de montage of reparatie kosten worden vergoed. Schade door eigen handelen is echter niet verzekerd.
 
Heeft u vragen of wilt u een verzekering afsluiten, dan kunt telefonisch contact met ons opnemen op nummer 088-6050400, of mail ons via het offerteformulier, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Share our website